Skip to content

Kontorshotell i Stockholm – fördelar med ett kontorshotell

Stora fördelar med ett kontorshotell med fullservice

 

Tänk vad skönt det vore att slippa det dagliga underhållet av ett kontor! Fördelarna med att hyra kontorslokaler från ett externt företag är många – då kan du istället fokusera på att ditt företag ska växa och expandera på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt.

Enkel och okomplicerad flytt

När du hyr ett traditionellt kontor tvingas du köpa och installera kommunikationssystem, möbler och inredning. Ett kontor i ett kontorshotell kräver däremot ingen arbetsinsats från företaget och dess ägare, alla bekvämligheter som internetanslutning, telefon och möbler finns redan där och gör att du kan börja arbeta direkt.

En enda faktura

När vi lämnar offert är det alltid med samtliga tjänster såsom hyra, värme, fastighetsservice, telekommunikation och trådlöst Internet inräknade. När du sedan är kund hos oss får du endast en faktura varje månad, vilket minskar din administration runt fakturor och betalningar.

Enkla och flexibla hyresavtal

I vanliga fall kan ett hyresavtal för kontor öka dina startkostnader och begränsa ditt företags flexibilitet. Många gånger binder du upp dig på mellan tre till fem år. Våra avtal fungerar på ett helt annat sätt. De är flexibla och binder inte upp dig på någon längre period. Du kan när som helst avsluta eller förlänga det, helt efter ditt företags behov.

Ett kontorshotell ger dig lugn och ro

Underhåll av ett traditionellt kontor kostar både pengar och energi. När du är kund hos oss behöver du inte oroa dig för renovering, säkerhet, städning och allt det där. Du får mer tid att fokusera på det som är viktigt i ditt företag.

Professionell image

Dina kunder och besökare tas emot av en trevlig receptionist i en professionell och fräsch miljö. Dessutom finns det alltid personal på plats som tar emot samtal, mail och sorterar post, vilket ger ditt företag ett professionellt yttre utan att du behöver anställa fler medarbetare i företaget.

Tillgång till Pay as you go-tjänster

Du betalar bara för det du behöver. Det finns ett brett utbud av service, som inkluderar utskrift, kopiering, faxning samt uthyrning av konferensrum och mötesrum. På våra Kontorshotell i Stockholm finns också videokonferens.

Nätverksmöjligheter

“Det är inte det du gör, du är vem du känner”. När du hyr kontor hos oss blir du del av vårt stora nätverk. Dels alla företag som sitter i samma byggnad som du, men också nätverket av företag som sitter i de 200 länder där våra kontorshotell finns. Du kan med andra ord få kontakt med sakkunniga från alla upptänkliga branscher utan att behöva lämna kontoret.

Läs mer om våra kontorshotell hos Regus och kontakta oss för mer information och en visning av det Kontorshotell som intresserar dig.

 

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS