Kontorshotell-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Västerort

10 - 1650 m2 kontorshotell i Västerort att hyra

Flexibel arbetsplats i Regus Alvik

På vårt kontorshotell på Gustavslundsvägen 12 får du ett kontor i ett av de snabbast växande kommersiella områdena i den svenska huvudstaden. Utforska området med enkelhet med ett antal närliggande transportförbindelser, däribland en stor motorväg och flera buss- och spårvagnsförbindelser.

Prestera ditt bästa från den här bekväma, moderna arbetsplatsen, där inredning och mjuka färgscheman ökar den professionella känslan. Behöver du en paus? Ett urval av kaféer, restauranger och butiker väntar på dig bara en kort promenad nedför gatan, perfekt för ladda batterierna borta från skrivbordet.

På Regus Alvik, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella k...